DESPRE NOI

Bun venit la Pensiunea Tăbăcaru!

Descoperă frumusețea autentică a vieții de la munte în inima naturii, alături de noi, Familia Tabacaru – Nicoleta și Florin.


Despre Noi

După mai bine de 18 ani petrecuți departe de rădăcinile noastre, am simțit chemarea inconfundabilă a satului natal, Peștera. Aerul curat, prospețimea dimineților și mirosul îmbietor al florilor ne-au îmbrățișat din nou, cucerindu-ne inimile. Astfel, am decis să aducem în lumina reflectoarelor valorile tradiționale și frumusețea vieții la munte, prin Pensiunea Tăbăcaru.


Experiențe Unice pe Tot Parcursul Anului

Vara, natura ne îmbrățișează cu mireasma sa îmbietoare, iar munții înalți și pădurile de un verde crud te duc într-o lume de basm. Mii de flori colorează grădinile și îți îmbată simțurile cu un parfum unic.

Iarna, Peștera se transformă într-o lume de poveste, acoperită de o mantie albă. Săniile trase de cai și focul de tabără încălzesc sufletele după o zi petrecută în zăpadă.


Facilități și Servicii

La Pensiunea Tăbăcaru, vă oferim o gamă variată de facilități și servicii pentru a vă face șederea cât mai plăcută:

  • Camere confortabile și decorate cu gust
  • Bucătărie tradițională, preparată cu ingrediente locale
  • Activități recreative și tradiționale, precum drumeții în natură și plimbări cu sania
  • Wi-Fi gratuit și alte facilități moderne pentru a vă asigura confortul

Rezervați-vă Șederea Acum!

Vă invităm să vă alăturați nouă pentru o experiență autentică și plină de farmec la Pensiunea Tăbăcaru. Contactați-ne pentru rezervări sau pentru mai multe informații. Suntem aici să vă facem sejurul memorabil și să vă oferim amintiri de neuitat în mijlocul naturii.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm!

Familia Tabacaru – Nicoleta și Florin